Home > FX Open > FX Open

FX Open

December 29th, 2008 Leave a comment Go to comments

FXOpen.com

Минимален начален депозит: $1 (mini), $25 (standard)

Минимален лот:                      $100  (mini), 10k (standard)

Максимален ливъридж:          500:1

Спред (Spread)

Фиксиран спред EUR/USD 2 | GBP/USD 3 | USD/CHF 3 | USD/JPY 2

FXOpen един от малкото останали брокери, които не променят спреда дори по време на новини. При това спредовете им са много добри. Това противорече на пазарната логика, тъй като при излизането на новината ликвидността рязко намалява и спредът се увеличава. В същото време фиксираните спредове са изключително атрактивни за трейдърите, тъй като позволяват да се търгува при волатилен пазар без да се увеличават разходите за търговия.

Без комисионни

Слипидж (Slippage)

Слипидж по време на новини – FXOpen ще слипнат стоп ордера ви по време на новини. Както почти всички останали брокери. Но въпреки това фиксираният спред остава предимство. Докато при другите брокери ордерът ви не само ще бъде слипнат, но и ще трябва да платите разширения поради новините спред, то при FXOpen ще платите само посочения фиксиран спред.

Слипидж при нормални пазарни условия – Няма да имате проблеми с неточно изпълнени стоп ордери без новини.

Рекотиране (Requotes)

FXOpen рекотират, но в рамките на нормалното – само когато пазарът е наистина бърз. Рекотирането е най-често срещано непосредствено след новини. Ако не търгувате непосредствено след новини, ще бъдете рекотирани много рядко.

Price Feed

FXOpen котират  4 цифри след десетичната точка.

Можете да разчитате на прилични цени, без стоп хънтинг и спайкове. Случва се от време на време цените да изостанат от тези на останалите брокери, но това трае само секунда-две.

Платформа

Интерфейс: Metatrader 4.0 e добре позната в ритейл форекса платформа, designed by  Metaquotes.  Интерфейсът е функционален и много интуитивен.

Надеждност: Сървърите на Windsor Brokers като цяло са надежни. Платформата рядко се дискънектва и „замръва“.

Графики: чартовете коректно и своевремено отразяват цените. На разположение са всички необходими инструменти за технически анализ – индикатори, тренд линии, канали, фибо и т.н.

Autotrading: можете автоматизирате търговката си стратегия като програмирате ваши собствени Expert Advisors и Custom indicators.

Депозиране и теглене на средства (Deposit/Withdraw)

Депозиране

Теглене

Bank wire

WebMoney

PerfectMoney

E-gold

C-gold

AlterGold

Liberty Reserve

CashU

E-Bullion

AlertPay

Bank wire

WebMoney

PerfectMoney

E-gold

C-gold

AlterGold

Liberty Reserve

CashU

E-Bullion

AlertPay

Няма никакви проблеми с депозирането и тегленето на средства.

Обслужване (Customer Service)

Служителите на FX Open отговрят бързо и точно на зададените въпроси. Като цяло са любезни и полезни. Освен чрез познатите online chat и телефон, FXOpen са достъпни и чрез Skype, Yahoo Messenger и ICQ.

Регулация

Регулацията е единственото слабо място на FXOpen. Те са офшорна комапния, регистрирана на Сейшелите. Има случаи, в които подобни компании демонстрират коректност, каквато NFA members считат за излишна, но въпреки това винаги остава сянка на съмнение.

Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.