Home > FXCH > FXCH

FXCH

December 29th, 2008 Leave a comment Go to comments

Минимален начален депозитt: $2,000

Минимален лот:                         10k

Максимален ливъридж:            500:1

Спред (Spread)

Фиксиран спред EUR/USD 1| GBP/USD 1 | USD/CHF 1 | USD/JPY 1

Спредовете са изключително ниски и остават фиксирани при всички пазарни условия, включително по време на новини.

Без комисионни

Слипидж (Slippage)

Слипидж по време на новини – Да. FXCH рекламират „No slippage”, но това не е вярно.  Също като почти всички останали брокери, FXCH  ще слипнат стоп ордерите ви, когато волатилността е следствие от новини.

Слипидж при нормални пазарни условия – когато волатилността не е причинена от news releases FXCH изпълняват ордерите точно на посочената от клиентите цена.

Рекотиране (Requotes)

FXCH често рекотират дори при спокоен пазар. При волатилен пазар почти всеки ордер ще бъде многократно рекотиран. Това с особена сила се отнася за позициите, които се опитвате да затворите на печалба. Понякога това е просто невъзможно. Честото рекотиране е твърде висока цена за тесните спредове.

Price Feed

FXCH котират  4 цифри след десетичната точка.

Price feed-ът като цяло е  ужасен. Появяват се спайкове. Oставaт съмнение за price manipulation and stop hunting. Ако използвата функцията Max Deviation, е твърде вероятно маркет ордерът ви  да бъде изпълнен на цена, която не съществува на графиките.

Платформа

Интерфейс: Metatrader 4.0 e добре позната в ритейл форекса платформа, designed by  Metaquotes.  Интерфейсът е функционален и много интуитивен.

Надеждност: Сървърите на FXCH не са особено надежни. Платформата често се дискънектва и „замръва“.

Графики: чартовете коректно и своевремено отразяват цените. На разположение са всички необходими инструменти за технически анализ – индикатори, тренд линии, канали, фибо и т.н.  Ако наличните инструменти не са ви достатъчни, можете да програмирате свои собствени индиктори.

Autotrading: можете автоматизирате търговката си стратегия като програмирате ваши собствени Expert Advisors и Custom indicators.

Депозиране и телгелене на средства (Deposit/Withdraw)

Депозиране

Теглене

Банков превод

WebMoney

Банков превод

WebMoney

Депозирането и тегленето на средства е единственото нещо, по отношение на  което FXCH са на ниво.

Обслужване (Customer Service)

Customer Service reps са на разположение единствено докато откриете сметка. След това е почти невъзможно да се свържете с тях. Не разчитайте на call back или e-mail от тях в случай, че сте ги потърсили по повод някой от многобройните проблеми.

Регулация

Няма

Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.