Home > Uncategorized > i-Trade FX

i-Trade FX

Минимален начален депозит:   $300

Минимален лот:                        10k

Максимален ливъридж:            100:1

Спред (Spread)

Плаващ спред as low as 2 pips

Типичен спред EUR/USD 2 | GBP/USD 4 | USD/CHF 3 | USD/JPY 3

Спредовете често се разширяват с 1 пип дори при сравнително спокоен пазар. При волатилен пазар се разширяват още повече, а при новини могат да достигнат десетки пипове

Без комисионни

Слипидж (Slippage)

Слипидж по време на новини: Също като почти всички останали брокери, i-Trade FX сливат стоп ордерите, когато волатилността е следствие от новини. Но за разлика от повечето други брокери, i-Trade FX  не само слипват стоповете, но и преди новините увеличат дистанцията в която е забранено да се поставят ордери.

Слипидж при нормални пазарни условия – когато волатилността не е причинена от новини i-Trade FX изпълняват ордерите точно на посочената от клиентите цена.

Рекотиране (Requotes)

При спокоен пазар I-Trade FX рекотират рядко. Но при висока волатилност изпълнението на пазарните ордери се  забавя и рекотирането рязко се увеличава. Заедно с разширения при спред, забавеното изпълнени и рекотирнето прави търговията при волатилен пазар ако не невъзможна, то поне твърде скъпа.

Price Feed

I-Trade FX котират  4 цифри след десетичната точка.

Price feed-ът не е добър. Често се случва цените на , i-Trade FX  да се различават с 10 и повече пипа от тези на останалите брокери дори при спокоен пазар. Вярно е, че FOREX е децентрализиран пазар и различните маркет-мейкъри предлагат различни цени, но подобни разлики са твърде големи.

Платформа

Интерфейс: Metatrader 4.0 e добре позната в ритейл форекса платформа, designed by  Metaquotes.  Интерфейсът е функционален и много интуитивен. Освен нея на разположение са ZuluTrade Auto-trader и Wintrader.

Надежднст: Сървърите на, i-Trade FX  са надежни. Платформата рядко се дискънектва и „замръва“.

Графики-  чартовете коректно и своевремено отразяват цените. На разположение са всички необходими инструменти за технически анализ – индикатори, тренд линии, канали, фибо и т.н.  Ако наличните инструменти не са ви достатъчни, можете да програмирате свои собствени индиктори.

Autotrading – можете автоматизирате търговката си стратегия като програмирате ваши собствени Expert Advisors и Custom indicators използвайки както Metatrader, така платформата за автоматизиране на търговски стратегии Zulu Trader

Депозиране и теглене на средства (Deposit/Withdraw)

Депозиране

Теглене

Банков превод

Кредитна карта

Чек

Банков превод

Кредитна карта

Чек

Няма проблеми с депозирането и тегленето на средства.

Обслужване (Customer Service)

Customer Service reps отговарят своевременно и точно на зададените им въпроси. На разположение чрез телефон и e-mail, няма Live Chat.

Регулация

i-Trade FX  са регулирани от CFTC и са членове на NFA

Metatrader

Regulation

Wide spreads

Restricted entry orders before news

Frequent requotes  during volatile market

Terrible price feed

Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com
Categories: Uncategorized Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.